czwartek, 28 stycznia 2016

Kancelare praha rozloha

Celkov rozloha objektu je 0m jednotliv njemn prostory zabraj. Pronjem kancel Praha s nzkmi provoznmi nklady na pronjem. Nabzm k pronjmu velmi krsnou kancel o rozloze 2ma recepci o rozloze m2.

Kancelare praha rozloha

Kancele pronjem Praha, Brno, kancelsk prostory SW Zvlt to plat v ppad dynamickho velkomsta jako je Praha nebo Brno. Pronjem kancel Praha Pedstavujeme pronjem kancel v centru Prahy o rozloze 20m vybaven i nevybaven kancelskm nbytkem pro 2osob, dle pmou telefonn.

Skld se ze t podla s vlastn pedzahradou do vnitrobloku o rozloze m2. Exkluzivn nabdka adovho rodinnho domu kk v dan lokalit Prahy 10. Pronajmout kancel v Zlat Andl Praha Praha-Bozdchova N portl nabz dostupn kancele z nabdky mstnho trhu s kancelemi, a u. Budovy Trianon v Praze s rozlohou 5metr tverench se.

Zlat Andl - Pronjem kancel Praha Smchov, Praha OC Zlat Andl, pronjem kancele Praha Smchov. Pronjem kancel s psl., 129m Praha M eskomoravsk. Adresa: Mnesova 9172 Praha Vinohrady Cena: 60- K Rozloha: 2m2.

Pronjem kancele m, V jm, Praha - Nov Msto

Novinky v nabdce Realitn kancel MAXIMA REALITY Nabzme krsn byt kk o rozloze 4mv 7. Lokalita Praha Nov Msto, Vclavsk nmst.

Pronjem kancele m, Bucharova, Praha - Stodlky 8. Kancel s recepc se nachz ve 2.

SBA REALITY PRAHA

SBA REALITY PRAHA Reprezentativn kancele 2m Praha Kunratice. Najdete ns naproti hotelu Hilton v Praze Karln, Poben 1816. Vyuijte n pronjem kancel o rozloze destek a stovek metr, kter mnohdy mete rozdlit na vce.

Pronjem kancele v OV s uitnou plochou 1mza cenu 0K za msc. Prestin kancele k pronjmu v Mnesov 2 Praha 2- Vinohrady.

Kancelsk prostory rozloze 3mv Dejvicch. Pronjem kancel 1m Pod Klaudinkou, Praha - Podol. Starwood koupil komplex kancel The Park v Praze 22.

Prodej a pronjem kancel Praha - Typ nabdky: pronjem. Pronjem kancelskch prostor 1m, Praha - Podol. Miliardov obchod: Starwood koupil komplex kancel The Park v Praze.

Kancele 2m Praha - Vinohrady, Mnesova Amres Kancele 2m Praha - Vinohrady, Mnesova. Kancele jsou vhodn pro spolenosti, kter hledaj reprezentativn sdlo. Prodej kancele 3m, Praha - Star Msto Kancel (kancelsk budova) 3m k prodeji Praha - Star Msto K. Office Centrum Vydrovka: Pronjem kancel Praha Karln Kancelsk komplex Vydrovka nabz pronjem kancel o rozloze od 10m2.

Pronjem kancele ped rekonstrukc o rozloze 1m centrum. Palladium Praha - pronjem kancel v OC v centru CBRE reality Palladium m rozlohu 10ma krom cca 5mprvotdnch kancelskch prostor s rozshlmi terasami, kter nabzej ndhern vhled na. Zcela nov postaven, ist, velmi svtl kancel, celkov rozloha 170m2. Nabzme k pronjmu kancele s prestinm umstnm o rozloze 6m(mstnost Michalsk ulice, Praha Star msto.

Dky na slub call back Vm do minut zavolme a spolen. Pronjem kancel Praha Portl pin nezvisl vyhledvn kancelskch prostor v hlavnm mst.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.